Şehit Abdurrahman Eraslan İlkokulu

Vizyon: Milli ve Manevi değerlerinin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında, eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim-öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerek öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, nitelikli, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.

Saatler: 08.30 - 15:15
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitabdurrahmaneraslani.meb.k12.tr

Adres - ATMALI KÖYÜ ÖZBAĞLAR MEZRASI ÖZBAĞLAR KÜME EVLERİ NO 137/1 İÇ KAPI NO Z1 BESNİ / ADIYAMAN

Kütüphane Kitap Sayısı :2003
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adıyaman iline 34 km, Besni ilçesine 13 km uzaklıktadır.